SDG Impact

Partners van SDG Impact

De allergrootste impact maak je samen. Daarom is de samenwerking met onze partners essentieel. Met hun tijd, energie en expertise werken we er elke dag aan om samen nog meer impact te maken. Oftewel: SDG 17, Partnerschap om doelstellingen te bereiken.
Het Groningse marketingbureau Ten Stripes zet als een van de eerste noordelijke marketingbureaus écht in op duurzaamheid. Het bureau doet dat aan de hand van Marketing 3.0, de nieuwste standaard in marketingland. Niet het verkopen van zoveel mogelijk producten, maar de betrokkenheid van de klant staat daarin centraal.
The Impact Project is hét programma voor startups die hun duurzame ambities ijzersterk en oprecht wil vertellen. Deze gratis e-learning is er om jou te helpen om jouw commerciële en impact doelstellingen hand in hand te laten gaan en zo je bedrijf én je impact te laten groeien.
Alexander kijkt verder dan alleen het financiële resultaat van een organisatie: ze maken je maatschappelijke impact inzichtelijk en vergroten deze. Zo wordt je organisatie sterker, aantrekkelijker en relevanter voor de toekomst. Bovendien werken ze samen aan een betere wereld en een fijnere maatschappij.
SAMEEN is een organisatie die zich bezig houdt met drie kerntaken: de nieuwe generatie van jong talent inzetten om de toekomst van onze aarde mooier te maken, de verbinding maken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven, specifiek waar het onderwijs dat niet kan en Young Professionals de kans bieden om tijdens hun studie te excelleren, zonder de restricties van opleidingen en curricula.
Enactus Groningen maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van Enactus teams die allemaal werken aan één doel: een betere wereld mogelijk maken voor ons allemaal. Enactus Groningen is hét platform voor sociaal en duurzaam ondernemerschap: De aangesloten studenten zien kansen om sociale, economische en ecologische problemen op te lossen door middel van ondernemerschap. Het doel van deze ondernemingen is om een waarneembaar positieve impact te hebben op de lokale omgeving.
De Nieuwe Leefstijl logo
Onze toekomst en economische vooruitzichten zijn mede afhankelijk van hoe en wat we eten. Stichting de Nieuwe Leefstijl ontwikkelt concepten voor zintuiglijke en educatieve ervaring met betrekking tot voedsel en biodiversiteit, waar producten uit de omgeving (in dit geval Noord-Nederland) worden gebruikt ‘van grond tot mond’ en ‘van mond tot kont’ en weer terug naar de aarde. De Nieuwe Leefstijl werkt volgens de uitgangspunten van de SDG’s, want voedsel heeft met alle SDG’s te maken. De directeur-bestuurder van de Nieuwe Leefstijl is tevens regiocoördinator voor Groningen en Drenthe van SDG Nederland..
SustainabilIT logo
Sustainabil-it staat klaar voor MKB-bedrijven in Nederland. Wij adviseren bedrijven bij de transformatie naar een duurzame informatievoorziening, zodat ze sociaal impact kunnen maken met hun producten en diensten.   Wij verzorgen via ons platform het pad naar certificering en branding op het gebied van duurzame en transparante bedrijfsvoering.  Geen greenwashing, maar echte verduurzaming! Want wij analyseren, adviseren en rapporteren over uw interne en extern bedrijfsprocessen op basis van de UN Sustainable Development goals.
Copyright © 2021 SDGimpact.nl
Inloggen
crossmenu