SDG Impact

United Kitchen Groningen

Over United Kitchen Groningen

De missie van United Kitchen Groningen

United Kitchen’s missie is om enerzijds vrouwen met een migratieachtergrond te ondersteunen bij hun integratie in Groningen en ze uit hun sociaal isolement halen, en anderzijds om openheid en acceptatie van andere culturen te stimuleren onder Stadjers en studenten.

De visie van United Kitchen Groningen

Door middel van kookevenementen stimuleert United Kitchen een culturele uitwisseling op verschillende vlakken waardoor deze vrouwen de Nederlandse cultuur beter leren kennen en stadjers en studenten een andere cultuur leren kennen.

SDG 10 - Ongelijkheid verminderen

We leggen de verbinding tussen vrouwen met een migratieachtergrond en de Nederlandse maatschappij. We proberen deze vrouwen onderdeel te laten zijn en voelen van de huidige maatschappij, en hen uit hun sociaal isolement te krijgen.

SDG 8 - Waardig Werk en Economische Groei

Tijdens de diners spreken we Nederlands met elkaar, zo kunnen de kokkinnen de Nederlandse taal beter leren. Met de winst van de diners geven wij de vrouwen tevens de mogelijkheid om cursussen te volgen. Zo hebben we al meerdere vrouwen geholpen met een baan te vinden!

SDG 5 - Gendergelijkheid

Veel vrouwen met een migratieachtergrond zitten alleen thuis als hun man aan het werk is. Wij hopen met de diners deze vrouwen een zinvolle tijdsbesteding te geven zodat zij zichzelf als toegevoegde waarde gaan zien in de maatschappij.
Copyright © 2021 SDGimpact.nl
Inloggen
crossmenu