SDG Impact

UniPartners / JE Netherlands

Over UniPartners / JE Netherlands

De missie van UniPartners / JE Netherlands

Onze missie is enerzijds om kennisoverdracht van de universiteit naar het bedrijfsleven te bevorderen en anderzijds om studenten de mogelijkheid te bieden naast hun studie relevante praktijkervaring op te doen.

De visie van UniPartners / JE Netherlands

Een vestiging wordt, over het algemeen, door een lokale universiteit gesteund, maar ze is te allen tijde onafhankelijk. De verschillende vestigingen zijn zelfstandige ondernemingen, maar werken wel met elkaar samen. Vestigingen kenmerken zich door de volgende punten: - Motivatie van bestuursleden door het hebben van eigen verantwoordelijkheid - Ondernemerschap wordt gestimuleerd - Creativiteit wordt bevorderd -Er is op vestigingsniveau veel vrijheid voor nieuwe initiatieven Zoals in de hierboven beschreven punten liggen keuzes aangaande de interne bedrijfsvoering in de handen van de vestigingen. Dit is gebaseerd op het inzicht dat de ruimte voor ondernemerschap van de UniPartners bestuursleden de kracht is van de UniPartners organisaties en dat deze vrijheid behouden moet blijven.

SDG 4 - Kwaliteitsonderwijs

Wat wij doen: Bijdragen aan het aantal studenten/jonge ondernemers met relevante skills voor een duurzamere inzetbaarheid, beter werk en ondernemerschap. Daarnaast introduceren we studenten op de arbeidsmarkt en koppelen zodoende relevante vaardigheden met de marktvraag.

SDG 8 - Waardig Werk en Economische Groei

Wat wij doen: Het leveren van projecten van hoge kwaliteit aan bedrijven/organisaties. Onze vestigingen zijn hierdoor een platform voor het leveren van innovatieve ideeën ter ondersteuning van de groei van bedrijven/organisaties.

SDG 17 - Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Wat wij doen: Het Junior Enterprise netwerk, waar UniPartners deel uit maakt, komt samen op zowel nationaal als internationaal niveau en werkt naar het verhogen van samenwerking met stakeholders, zoals universiteiten en bedrijven, om de SDG’s te bereiken.
Copyright © 2021 SDGimpact.nl
Inloggen
crossmenu