SDG Impact

The Rising Rebels

Over The Rising Rebels

De missie van The Rising Rebels

Wij geloven dat iedereen een kans verdient om een gelukkig leven te leiden. Mensen die gelukkig zijn met hun leven kunnen vervolgens anderen helpen hetzelfde te behalen. Dat is het soort wereld waar wij in willen leven. Want zeg nou zelf, wanneer wij elkaar helpen en toejuichen ziet alles er toch een stuk mooier uit?

De visie van The Rising Rebels

Die kans willen wij mensen daarom ook geven. Doormiddel van online en offline coaching, helpen wij hen met persoonlijke ontwikkeling, het zorgen voor balans in het leven en duidelijke stappen om dat leven werkelijkheid te kunnen maken. Wij kijken samen naar de oorzaken van de problemen, zowel privé als in de business sector en zorgen dat het einddoel: jouw geluk, altijd op 1 zal blijven staan. Om te zorgen dat écht iedereen deze kans krijgt, bieden wij elk kwartaal een aantal scholarships aan. Zodat ook mensen met een lager budget hun gelukkigste zelf kunnen worden. Wij streven er dan ook naar om in 2028 meer dan 10.000 Rising Rebels te hebben geholpen. Groeien met een rebels randje, dat is wat wij doen. Want om écht jezelf te zijn en voor jezelf te kiezen moet je wel een beetje Rebels zijn! Ben jij klaar om de controle terug te nemen over jouw leven? Let’s Rise together and be a little rebellious while doing so!


Warning: Illegal string offset 'label' in /home/614057.cloudwaysapps.com/mayqjhmcbe/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 2
S

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Door mensen hun innerlijke kracht te leren gebruiken zal er minder discriminatie en ongelijkheid optreden. Wij bieden iedereen dezelfde kansen doormiddel van online en offline cursussen en workshops, scholarships, en free content zoals bijvoorbeeld podcasts.

Het cursus materiaal is altijd zowel als e-book beschikbaar als met gerecycled papier op aanvraag. Ook zullen wij gebruik gaan maken van herschrijfbare planners, zodat ook hierbij de afdruk op het klimaat zo klein mogelijk zal zijn.


Warning: Illegal string offset 'label' in /home/614057.cloudwaysapps.com/mayqjhmcbe/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(115) : eval()'d code on line 2
S

Iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Een groot onderdeel hiervan is uiteraard gelijke kansen voor iedereen en dan specifiek voor de vrouwen. Wij zullen dus ook altijd zorgen voor gelijke lonen, en gelijke kansen voor vrouwen op elk aspect in hun leven.
Copyright © 2021 SDGimpact.nl
Inloggen
crossmenu