SDG Impact

Stichting Toolbox Emmen

Over Stichting Toolbox Emmen

De missie van Stichting Toolbox Emmen

Wij faciliteren kennis, netwerk, gereedschappen en middelen zodat iedereen een kans krijgt om zich te ontwikkelen op individueel en sociaal gebied om participatie in de breedste zin te bevorderen. We bieden een plek waar je kan maken, samen kan werken, kan leren, innoveren en ondernemen. En indien nodig bieden wij begeleiding en coaching.

De visie van Stichting Toolbox Emmen

Bij Toolbox kijken wij anders, ontwikkelen we anders en maken wij anders. We maken, we doen, we experimenteren, we oefenen, we luisteren, we maken fouten, maar bovenal leren we en werken we samen. Ondernemers, studenten, Willie Wortels, nerds, mensen met groene, grijze of gekleurde vingers, vaklieden, mensen met een uitkering, allemaal hebben we een doel: we willen verder komen, we willen ontwikkelen en leren, we willen elkaar helpen, we willen de wereld een beetje mooier maken. We willen met een glimlach naar ons werk gaan en trots zijn op wat we doen. Bij Toolbox werken we samen aan verandering, innovatie en oplossingen op een plek waar je jezelf mag zijn, waar we trots op elkaar zijn, waar we gelijkwaardig met elkaar omgaan en voor elkaar zorgen. Waar we vooral mensen mogen zijn. Toolbox is open voor iedereen die zich wil ontwikkelen, die wil maken of een idee werkelijkheid wil laten worden. We staan midden in de samenleving en hebben het beste met elkaar en de regio voor. Daarom delen we onze kennis en ons netwerk, inspireren we elkaar, leiden we mensen op en bieden we coaching- en werkervaringsplekken.

SDG 4 - Kwaliteitsonderwijs

Wij faciliteren dat mensen aan de slag kunnen met hun talent en leren ze hoe ze zelf geld kunnen verdienen. We investeren ook in het creëren van werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

SDG 17 - Partnerschap om doelstellingen te bereiken

We werken zoveel mogelijk samen en gaan partnerschappen aan met bestaande en nieuwe organisaties
Copyright © 2021 SDGimpact.nl
Inloggen
crossmenu