Maak Jouw Impact

Provincie:
Noord-Brabant
Missie:
Het trainen van 100.000 Nieuwe ‘Impact-Ondernemers’ om persoonlijke & financiële vrijheid te kunnen ervaren en een echt verschil in de wereld te gaan maken
Visie
Het creëren van een betere wereld door mensen in staat te stellen hun eigen unieke bijdrage op aarde te ontdekken en daarmee een Impact te gaan maken in hun eigen leven en dat van anderen

Niveau:

Maakt impact op deze SDG's:

Onze impact op: SDG 3 - Goede gezondheid en welzijn

Een goede emotionele, mentale en fysieke gezondheid zijn belangrijke voorwaarden om zelf als ondernemer een grote Impact te kunnen maken. Daarnaast sparen we als samenleving miljoenen aan kosten wanneer mensen niet meer in een burn-out terecht komen, omdat ze zinvol werk gaan doen waar ze ontzettend veel voldoening uit halen.

Onze impact op: SDG 8 - Waardig Werk en Economische Groei

We helpen mensen die vast zitten in een carrière die niet meer past om te ontdekken wat hun eigen unieke bijdrage is die ze kunnen leveren en hoe ze deze kunnen omzetten naar een inkomen als Impact ondernemer.

Onze impact op: SDG 17 - Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Verbinding is het toverwoord om dingen voor elkaar te krijgen. We creëren verbinding tussen onze klanten, om te netwerken, elkaar te inspireren en we stellen ons netwerk in binnen- en buitenland ter beschikking.

Inloggen

SDG Impact is een initiatief van: