SDG Impact

ECO+BOUW

Over ECO+BOUW

De missie van ECO+BOUW

“Plezierig bouwen, gezond en comfortabel leven” Onze missie is opdrachtgevers met een nieuwe manier van bouwen kennis laten maken waarbij: Gezondheid, comfort en energiezuinigheid boven aan staan; Kwaliteit en vakmanschap voorop staan; We het milieu zo minimaal mogelijk belasten door gebruik te maken van duurzame ecologische/biobased materialen en deze circulair toe te passen; Het een onvergetelijke ervaring wordt door een excellente klantbeleving. De klant staat centraal en zal altijd op een nette en correcte manier te woord worden gestaan. Uiteraard enkel door personeel met kennis van zaken; Samenwerking en transparantie centraal staat; Men volledig ontzorgd wordt; Niets onmogelijk is (nee bestaat niet, wij komen altijd met een passende oplossing); Een totaalpakket aangeboden wordt (advies/ontwerp/uitvoering/nazorg) voor bouw of verbouwing van woning (of bedrijfspand) installaties, interieur en tuin; Men altijd welkom is op een goed bereikbare locatie. Zichtbaar en toegankelijk voor iedereen.

De visie van ECO+BOUW

Onze ambitie is de markt te laten zien dat het anders kan en moet Een betere manier van bouwen door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige en duurzaam ecologische materialen. We gebruiken hiervoor alternatieve en efficiënte bouwmethoden. Innovatie is hierbij de sleutel. Wij willen in co-creatie de Nederlandse bouw omgooien. “Van een traditioneel, milieubelastend en grondstoffenverslindende industrie naar een toekomstbestendige bedrijfstak die in harmonie met de natuur grondstoffen circulair toepast.” Dat is waar we voor willen gaan!

SDG 7 - Betaalbare en Duurzame energie

In al onze projecten passen wij de meest duurzame installaties toe binnen het budget van onze opdrachtgevers.

SDG 8 - Waardig Werk en Economische Groei

Als groene bouwer, bouwen wij uitsluitend ecologisch, biobased, en circulair. Wij laten zien dat je rekening kunt houden met Mens, Dier, Milieu en planeet en toch als bedrijf kunt groeien en tevens kunt zorgen voor nieuwe fijne werkplekken.

SDG 12 - Verantwoorde Consumptie en Productie

Door zoveel mogelijk te bouwen met natuurlijke materialen creëren we gebouwen met een gezond, comfortabel en fijn binnenklimaat.
Copyright © 2021 SDGimpact.nl
Inloggen
crossmenu