SDG Impact

BBENG

Over BBENG

De missie van BBENG

Buro B&G gaat voor het ondernemender en innovatiever maken van regio’s, organisaties en mensen. Constant werken vanuit de vraag van de ondernemer en gebruik makend van beschikbare netwerken en faciliteiten, dat is ons uitgangspunt.

De visie van BBENG

Buro B&G staat voor een praktische ondernemende manier van adviseren en organiseren. Als aanjager in het ecosysteem zijn wij door onze ondernemersachtergrond in staat zowel op papier als in de praktijk het waar te maken.

SDG 11 - Duurzame Steden en Gemeenschappen

Aanjagen van innovaties die bijdragen aan SDG 11

SDG 8 - Waardig Werk en Economische Groei

Al onze activiteiten zijn gericht op bevorderen ondernemerschap en innovatie, maar wel op een manier die past bij de transitie waar de wereld in zit. Ondernemende vaardigheden bij medewerkers of beginnend ondernemers is ook belangrijk onderdeel van veel programma’s.

SDG 17 - Partnerschap om doelstellingen te bereiken

In al onze activiteiten zijn wij doorlopend in de triple helix bezig om resultaten te bereiken en te borgen. Geen kortlopende opdracht of alleen advies, maar echt uitvoeren, samen met relevante partners/stakeholders. Alleen dan weet je dat de kans op borging en duurzaam resultaat er is.
Copyright © 2021 SDGimpact.nl
Inloggen
crossmenu